100 dagars

sov-på-saken garanti

Köp sängen här

nu kan du sova på saken!

Att välja sin säng är ett för viktigt beslut för att det ska stressas fram. Under de kommande 10 åren kommer du att sova i hela 3 år i din säng. Väljer du rätt säng så kan du sova bättre, vara utan värk och vakna utvilad varje dag.

 

Men det är nästintill omöjligt att säga om en säng är perfekt för dig genom att göra ett besök i en sängbutik eller att försöka läsa sig till det på nätet för att sedan klicka hem den.

 

Därför erbjuder vi en testperiod på hela 100 nätter. Du får alltså över tre månader på dig att testa sängen hemma och avgöra om den är rätt för dig.

 

HUR VET JAG OM DEN ÄR RÄTT FÖR MIG?

Om du är som 96 % av våra kunder så kommer du att känna att Videung ger enastående komfort – till och med det bästa du upplevt. Men vi låter dig komma till den slutsatsen själv.

 

73% av våra kunder älskar i sin nya Videung redan efter natt 1 eller natt 2. För resterande kunder finns det en anpassningsperiod som vanligtvis varar i 1-5 veckor. Din kropp kan nämligen ha anpassat sig till din gamla säng – även om den inte var optimal för vare sig din kropp eller din sömn. 


Då vill man ge sin kropp möjligheten att få anpassa sig till sin nya säng. Vi ber dig därför att sova på din Videung i minst 30 nätter innan du bestämmer dig.

NÅGRA AV världens mest uppskattade material att sova på.

Efter 30-60 dagar in i din testperiod, fråga dig själv:

Har du positiva känslor kopplat till att gå och lägga dig?

Vrider du och vänder dig mindre?

Vaknar du på morgonen och känner dig mer utvilad?

Har du mindre värk och smärtor?

I så fall har du nu hittat din säng. Om inte, så finns möjligheten att enkelt returnera din Videung.